ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
polyglot4dev conf програма

 Програмата за най-яката не Java конференция във вселената е available на сайта www.polyglot4dev.com . За непросветените това е конференция с различен таргет всяка година като цели да обедини по някакъв начин различните dev и tech комюнитита у нас. Тази година таргета е webDEVS и реално има всякакви лекции от Angular и React , та през tailwindcss, dart флътър и котлин и дори и blazor .net.

Пълната програма по добре вижте в сайта, тъй като може да има промени и после да не кажете, че тия от 1024 байта лъжат. 

Да обясня 2023 edition-а цели да е полезен както на текущи Web DEVs искащи да видят как по друг начин могат да правят същите неща, така и бекендъри дето искат най-накрая да знаят как да align-нат тоя тъп div, така и за начинаещи искащи да научат много неща за малко време.

Конференцията не е безплатна, но има безкрайно евтин студентски билет от 35 лв, както и билет за пораснали от 70лв , но никой не проверява кой е студент, така че ако се чувствате социално слаби винаги може да излъжете. Или да ви споделя ли как може да влезете на ВСЕКИ евент без билет ? Просто вземете голям фотоапарат и се разхождайте наоколо, ако ви питат ще кажете, че сте фотограф - работи безоткавно даже и за скъпи и тъпи и безкрайно безполезни конференции като web summit или digitalk конференции.

Всъщност ако работите в НОРМАЛНА фирма накарайте ги да ви вземат билет (спонсорите имат безплатни билети, така че може просто да питате да ви дадат. ) Ако ви откажат... може би е време да си смените фирмата ;) Стига само бачкане за корпоративната машина ... имате причина да не ходите на работа, а да научите нещо.. think about it.