ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
Nvidia GeForce NOW с поддръжка на Xbox Game Pass игри

 Лек turn-around на МикроМеките, може би заради Активижън Близърд, но добавят или позволяват по скоро добавянето на Xbox game pass игри в Nvidia GeForce Now. 
Както знаем МикроМеките си имат техен cloud gaming, но той не работи в България, GeForce Now обаче работи повече от добре, всъщност работи страхотно и ако искате да играете стиим игри е перфектен. За съжаление обаче Blizzard и игри на МикроМеките липсваха.. е вече се появяват някой от заглавията в игруем вариант.

Age of Empires: Definitive Edition

Age of Empires III: Definitive Edition

Age of Empires IV: Anniversary Edition

Crusader Kings III

Dead Cells

Deathloop

Gears 5

Grounded

Mount & Blade II: Bannerlord

No Man’s Sky

Pentiment

Quake

Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut

Stellaris

The Texas Chain Saw Massacre

Valheim

Warhammer 40,000: Darktide

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein II: The New Colossus

Сега ше споделя, че за да ги играете ви трябва Game Pass for PC или Game Pass Ultimate (ако имате и конзола... ) 2рото не е available за България и всички българи с Xbox официално сме някъде другаде, но първото си е официално available и у нас и според мен е яка идея.. има над 300 игри и честно казано поне тези на майкрософт, така де микромеките никога няма да изчезнат, така че може да му дадете шанс .. нищо че е услуга.. на микро меките. Честно казано, единствено ме интересува дали Близардските игри за съжаление, поради неясна глупост те ще се появят в нещо наречено Ubisoft+ демек някакви Убиици на Софтуер... с cloud отново не available в България, кво ще рече не available cloud не е ясно... ама не можем да ги ползваме.