ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
Java Beer Summit другия месец

 Другия месец, на 29ти август, ще правим поредния Java Beer Summit.

Въпросния съмит събира хора с интерес в Java и още повече интерес в бирата за networking евент в маймунарника с безплатна бира и картофки. Миналата година бяхме около 150 човека и изпихме бири и картофки за 7000лв, тази година се надяваме на повече бири и повече хора.

ИНТЕРЕСНО е, че тази година няма да има лекции. Всеки всъщност ще може да говори за каквото пожелае, ако се престраши или след като се понапие на сцената. За целта ще имаме нещо като отворен микрофон или както го наричат по разни модерни неща unconference конференция. Имаме сайт с безкрайно безсмислена програма (тъй като няма лекции) наличен тук

По важното от сайта, освен готиния дизайн, който е правен от бекенд програмист е, че може да видите нашите спонсори и благодарение на тях всъщност, ние ще имаме достъп до безплатни бири и картофки ;) може би и чаша вино за дамите или болните програмисти.

За който не знае има месечни бири, които са по малък евент с 1 спонсор на различни места в София и Пловдив и за тях може да следите на сайта java.beer .

Между другото Михайл Матеев пък прави съмит и подобно нещо ама за JavaScript-аджии и неговото нещо ще се случи на 27ми юли, той за съжаление има разни лекции, но повечето хора не ги слушат, така че не е супер натоварващо и не е нужно да спазвате поведение.

Важно е, че поради тази причина ще пусна вестника на 25ти юли, тъй като бирите са по важни от ИТ новините от света и у нас и се надявам повече хора да видят и неговия евент. 
Може да намерите неговия евент тук, пак казвам а Java бирения евент през август тук