ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
Jagged Alliance 3

 Излезе тактическата ролева видео игра Jagged Alliance 3, която не само има позитивни оценки за сега ами е и разработена от Българската компания Haemimont Games, за което евала. Лично ми беше споделено, че след 1 и 2 реално това е първия JA с положителни ревюта от 23 години. Реално през тези 23 години имаше 3 заглавия на други JA игри, но те не са баш 3 и са с различни подзаглавия и феновете не ги признават като официални игри.


Игртата я има в стиим, така че реално други сторове не са нужни , не съм я играл още, но изглежда супер добре. С риск да бъда напсован, ще споделя, че изпуснах 1 и 2 на времето приятел играеше доста ожесточено на 2, но си спомням, че по онова време като един тиин цъкащ яко на quake и starcraft бях споделил, че за походови игри освен fallout 1 и 2 нямам време.


Сега нещата не са супер различни ако излезе Van Buren, може и да играя ама за JA не се знае още... имам доста походови игри преди нея Divinity: Original Sin 1 и 2, както и atom RPG и Encased. Демек може и да я изиграя и да стане игра на годината ама едва ли ще е през 2023та ;)

На последно място IGN и дадоха оценка 9/10 , не че има някакво значение какво дават IGN, но все пак нещо е повече от нищо.