ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
Java бири спам и FOSS Бири.

Некви бири се случиха и ще се случват... на 7ми април имаше една в КАНААЛ в София, кой бил бил, кой не - другия път :) . На 12 Май ще има в Пловдив , не че май демек уж ще има.. а през месец Май за това с главна буква.. а? а? яката работа. На 13ти бтв има PlovdivConf , който иска да изтрезнява с лекции, ако не си прекалил на 12ти може и дан е ти се видят лоши.

Освен тях на 17ти април пак бири в София, ама НЕ са в КАНААЛ, а са в офиса на ШВАРЦ ИТ. После jPrime ама за него вече пуснаха друга колонка деа, бавен съм ама ще си кажа - на 30ти и 31ви Май е. 

10 Юни в Пловдив се очаква tuxcon aма това е вътрешна информация още се надяваме да е на 10ти. Това е конференция за лунатици и не гледайте, че пише 4-5 юни, тва е за 2022. Просто страниците на Линукс се ъпдейтват по бавно. СЛЕД ВЪПРОСНИЯ ТъксКон ще има пак бири , по точно FOSS бири или Free And Open Source Beer евент, демек не само Java-ри, ми и всякакви там други ще пият безплатни бири... за повече инфо следете и www.foss.beer , че са се набутали за още един домейн като www.java.beer .

Ако някой не знае Java и FOSS бирите са БЕЗПЛАТНИ, ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ и има БЕЗПЛАТНА бира. Идеята е прикрити алкохолици да пият докато уж network-ват и говорят за ИТ, по скоро говорят глупости ама поне не говорят за политика де, така че има нещо нърдско и гиикско , така че е яко.