ИТ вести на нашенски
Важните новини от света и у нас в до 1024 байта макс!
1024 байта
Епизод на nerds2nerds
Нов епизод на подкаст-а nerds2nerds. За мен си е новина, тъй като рядко се случва. Nerds2Nerds е реално подкаст с новини в говорима форма. Подобно на весник ама има и дискусия на поне 2ма водещи, а не един автор, който да си говори сам както е тук. Отделно е в аудио формат и го има по всякакви podcast платформи, включително и apple и не няма го в тубата защото е podcast, а не vodcast. Найден не участва в тоя брой, но има и 2ра част къдет осе говори за технологични предсказания. Лично аз не съм слушал все още 2рата част ще я чуя утре и ако е кофти ще изтрия тази част на новината. 

Все пак ако на някой му се слуша Stilgar как философства (и не само той) може да чуете епизод 140 на може би най-стария и първи български ИТ подкаст евър и в случая този епизод е по случай 10 години от създаването му. 

Лично за мен, дори и да е имало по стари, не съм издържал да ги чуя, а този е истински ИТ подкаст и не се говори за мениджмънт или как да направим стартъп в 3 стъпки. За съжаление от 4мата водещи в него .. 3ма са dark side и пишат на dotnot и разни неща на малко меките и точно те си говорят за предсказания без да се допитат до 4тия човек използващ Оракула, но мисля, че вероятно ще са прави за повечето неща, тъй като Стилгара има супер сили и му го говорят отгоре, така че обикновено е прав.